Gevelreinigen Zandstralen

Door langdurige blootstelling aan organische en atmosferische invloeden raakt uw gevel vervuild,Denk hierbij aan algen,mossen en hardnekkige roetvervuiling.

Stralex straaltechniek bied u hierbij de oplossing.
Door gebruik van proffessionele apparatuur,veilig straalmiddel en de juiste techniek krijgt uw gevel de gewenste uitstraling terug.

De methode die hiervoor gebruikt wordt heet vochtstralen. Een mengsel van fijne zand en water wordt met relatief lage druk tegen de gevel gespoten. Het water voorkomt beschadigingen aan de steen op het moment van inslag en beperkt de eventuele stofoverlast tot een absoluut minimum.
Olivine zand is het straalmiddel dat wij hiervoor gebruiken. Het is een kwartsvrij straalmiddel speciaal ontwikkeld voor zandstralen. Wij maken gebruik van een extra fijne korrel 0.25/0.063mm om te voorkomen dat de steen onnodig ruw gemaakt wordt.

Voordat er begonnen wordt met zandstralen,worden de ramen,deuren en kozijnen ingepakt met een beschermende folie om beschadigingen hieraan te voorkomen. Na het zandstralen wordt de folie verwijderd en wassen wij uw ramen deuren en kozijnen.